Olivový olej, cesnak, oregano, rajčinky, olivy. K tomu prihodíme uvarené tagliatelle, posypeme syrom a viola! Ľahké no chutnučké cestovinky sú ani nie za 10 minút hotové.
Kúzlo týchto špagiet spočíva v rôznych druhoch korení - buďte kreatívny a pridajte z každého trochu. Okrem konzervy spomínanej v prvom príspevku zo série tu máme aj tofu. Na kraji si sedká farebný šalátik, dôkaz že jedlo s anajlepšie robí zo zbytkov. Kopa mojich obedov pozostáva s toho čo minulý deň zanechal. Tentokrát to bola zelenina z ktorej sa pomocou šikovného krájača za cvhilinku spravý toto.
Tieto sú staršieho dáta a korenie je tu ešte dôležitejšie pretože okrem toho tam moc nemá. Tentokrát sa uvarené špagety osmahli hneď na cesnaku, pridalo sa korenie (osobne často fičím na sójovej omáčke) a kto vie do kelu čo =D - bolo to dávno. Ale ak napríklad nemáte trochu rajčinového pretlaku dá sa použiť kečup. Čím to je ozdobené/dochutené vidíte sami - čerstvá pažítka s camembertom a nejakým kvalitným syrom na špageti.