štvrtok, apríla 24

CHINA (and I mean food, not country)



Tak pôvodnú verziu tohoto dobré poznáte z čínskych reštík. Je tu ryža, zelenina v sladkokyslej omáčke a obalované kuracie kúsky v mede a sezame.

Zeleninu som robila ja, len som pokrájala všetku zeleinu ktorá mi prišla že sa k sebe hodí a má čínsky nádych a k tomu pridala už vyrobenú omáčku.

Kúsky (ja mám len to cesto ako vegetariánka) mäsa sa obalili v ľahkom cestíčku a potom sa poliali zmesou medu a kečupu.


Toto bolo dáááááávno. Ale použila som na ňu skutočné ryžové cestoviny ktoré boli úžasné. Inak stačí tiež len osmažiť nejakú tú zeleninu, pridať sójovú omáčku, okoreniť a nakoniec tam vhodiť uvarené (nie úplne aby sa potom nerozvarili) ryžové cestoviny.

Vitajte

v hlave jednej začínajúcej ale nie úplne (dúfam) amatérskej spisovateľky. Toto bol môj blog o varení a čítaní - teraz sa tu chcem venovať svojej ďalšej vášni a tou je písanie.

Príspevky sú taký môj neformálny denník, kde sa môžem vyventilovať, podeliť o to čo robím (a malo by ma to aj dokopať každý deň k písaniu sa aspoň vyjadriť alebo ešte lepšie písať).

Zavediem vás do svojho myšlienkového procesu ohľadne stavania knihy, scén, postáv... pochválim sa čo som za deň stihla, prípadne pridám aj nejaký tip, ktorý niekomu bude pripadať očividný a niekomu možno aj nie.

Asi nemusím písať, že toto sú moje názory a skúsenosti a nemám na nič patent a bla, bla, bla.

Dúfam, že si tu každý spisovateľ nájde aspoň kúsok niečoho - či už je to spoločné trápenie, zaujímavá myšlienka, otázka alebo možno dokonca moje skromné rady.

Ďakujem za návštevu.