štvrtok, apríla 24

Meltingly crunchy sugar





Tak na takéto krásne marshmalowky si stačí našlahať bielka s cukrom, zarobiť si želatinu a zmiešať a potom len šľahať kým nebudete mať pocit že to začína byť gumové. Na farbu pridajte farbivo, ak chcete vanilkové pridajte arómu.Potom dať stuhnúť do chladničky a keď to nakrájate čo pôjde ťažko lebo sa to lepí tak to obalte v škrobe zmiešanom s práškovým cukrom.


Skvelé sú nielen samé ale aj opečené (tie mám najradšej) alebo v granku.

Vitajte

v hlave jednej začínajúcej ale nie úplne (dúfam) amatérskej spisovateľky. Toto bol môj blog o varení a čítaní - teraz sa tu chcem venovať svojej ďalšej vášni a tou je písanie.

Príspevky sú taký môj neformálny denník, kde sa môžem vyventilovať, podeliť o to čo robím (a malo by ma to aj dokopať každý deň k písaniu sa aspoň vyjadriť alebo ešte lepšie písať).

Zavediem vás do svojho myšlienkového procesu ohľadne stavania knihy, scén, postáv... pochválim sa čo som za deň stihla, prípadne pridám aj nejaký tip, ktorý niekomu bude pripadať očividný a niekomu možno aj nie.

Asi nemusím písať, že toto sú moje názory a skúsenosti a nemám na nič patent a bla, bla, bla.

Dúfam, že si tu každý spisovateľ nájde aspoň kúsok niečoho - či už je to spoločné trápenie, zaujímavá myšlienka, otázka alebo možno dokonca moje skromné rady.

Ďakujem za návštevu.