Aby sme si to ujasnili, nie, nepodarilo sa mi to DOKONALE na prvý krát.
Robenie cesta bolo trochu zmätené lebo som na to bola sama, popri tom babka ma stále volala lebo si na nete prezerala dovolenky a technika nie je jej silnou stránkou.
Samotný recept mi prišiel divný. Najprv rozpustíte maslo a to s vodou! Potom pridávate múku. Stále miešate. pridáte vajíčka. Miešate. A čakáte. Pretože vtedy začne to najdôležitejšie - odpaľovanie. Z cesta pomaly unikne voda až začne byť krásne hladučké a bude sa odlepovať od okrajov.
Hotovo. Už len dať do rúry. Leže tu môže vzniknúť ten problém. Moje cestíčko bolo zo začiatku prenádherné, roztomilučké a hrdo nazdvihnuté. Potom som to však vybrala a zrazu mi zostali len malé placočky. Chyba bola asi v spôsobe - treba to nechať piecť fakt dllho a na malej teplote aby si cesto zachovalo formu.
To im však nebralo vôbec na chuti. Aj krém bol krásny. Ten som si spravila len zo rozšľahaných bielok a vanilkového pudingu. Na vrch poliate čokoládou. A ak ste si tipli tak malo sa to tváriť ako veterníky =D.
Toto bola tá hra Osudu. Mali to byť parené buchty =D =D. Ale výsledok tiež nebol na zahodenie =).