Vydať knihu je ťažké. Vydať normálnu knihu je buď drahé alebo príšerne ťažké. Vydať kuchársku knihu je úspech.
Ale jednu si spraviť ...
Už dlhšiu (lepšie povedané dlhú) dobu som robila na kuchárskej knihe. Je amatérska. Je takmer rok stará. Ale keď si v jej listujem, som dojatá, pretože vyzerá veľmi seriózne a čo je najdôležitejšie veľmi chutne.
Blog je úžasný na spomínanie. A prehrabovať sa svojím priečinkom fotiek je vždy osviežujúce pretože si vtedy uvedomím čo som už v kuchyni dokázala.
A album je krásny nový level, ktorý sa aj bude dopracovávať ešte dlho no ako s Odpustením, aj tu môžeme vyhlásiť istú formu dokončenia, istú schopnosť vyjsť na svetlo sveta.
Je to pochvala ale je to aj výzva ostatným. Výzva všetkým amatérskym kuchárom trochu sa pochváliť. Nie je to ťažké.
Stačí jeden pekný album. Vytlačené fotky. Trocha lepidla. Nejaká tá predstavivosť. Štipka manuálnej zručnosti. Za hrnček plánovania.
A keď to všetko zmiešate a dáte tam aj kúsok seba, nemôžete nič skaziť.
Názov je trochu dvojzmyselný, aj keď nie úmyselne. Cook ako variť/kuchárka a zároveň Kook ako cvok pretože kniha je trochu bláznivá už len odmietaním váh a mier.
Názov je trochu dvojzmyselný, aj keď nie úmyselne. Cook ako variť/kuchárka a zároveň Kook ako cvok pretože kniha je trochu bláznivá už len odmietaním váh a mier.
Po slove na úvod tu je obsah, kde vydno, že kniha nie je naplnená do plnej kapcity (viď hviezdičky ako prázdne miesta).
A aj v receptoch vidno, že stále je na čom pracovať - že je treba recept spraviť znovu a pridať ho.
Akokoľvek nedokonalá, táto kuchárska kniha je tiež mojim výtvorom a dúfam, že sa vám páči aspoň rovnako ako zvyšok blogu.