Toto je priznávam sa čisto recept ale je úžasný. ÚŽASNÝ!!
Jednoduchý ale chutný.
A vraj samotná kuchárka nebola nadšená z tofu ale toto jedlo má rada.
Tofu zmixujeme z v trúbe upečenými koliečkami baklažánu. Ja som dala aj bazalkové listy. K tomu olivový olej a soľ.
A mozarela.
Výslednú zmes plnými do na 80% uvarených cestovinových mušličiek.
Na to pridáme rajčinový pretlak a ja som ešte posypala pizza korením.
A je to ...
Dobrú chuť.
Týmto receptom som posadnutá už pár dní. Začalo to keď mamina doniesla tekvicu a ja som už dlho plánovala dať do trúby mrkvu. Znie to divne ale ten výsledný efekt so zemiakmi bol famózny!!!
To je vlastne podstata celého receptu a dnes som napríklad na večeru mala jeho obmenu a namiesto rajčín som tam mala cuketu. Základ je však ošúpať zeleninu - obrázok vidíte. Sú tam zemiaky, tekvica, mrkva a rajčiny.
Sama som bola prekvapená ako sa mrkva úplne zmení pretože nasaje všetky tie chute a korenie.
Teraz už aj krájam priamo do plastovej nádoby kde zeleninu, korenie a olivový olej ponadhadzujem a pomiešam.
Výhoda mrkvy, tekvice a keď už na to ríde aj baklažánu a cukety je, že sú vodnaté a všetko z okolia do seba nasajú. Treba však počítať s tím, že príliš malé kúsky sa môžu aj pripiecť ale ak budú príliš veľké, bude vám to trvať a vntri to bude bez chuti.
Neoodolala som a na zemiaky potom musela dať syr ale vďaka hranolkovytému tvaru je to skutočná mňamka, ktorú som pripravila v rekordnom čase.
Dobrú chuť!!!!