Zelenina v cestíčku a proste zapekané.
Tieto pôvodne lidlové placky som zhovadila/zjednodušila a na ich prípravu vám stačí zmiešať vajíčko s múkou a s nakrájanou opekanou zeleninou (baklažán a cuketa). Okoreniť podľa ľubovôle.
Pôvodne to mali byť také hranolčeky zeleniny a každý ma predstavovať jeden kus ale výsledok mi chutil a s nejakým dipom, trebárs aj s tofu-omáčkou čo som pomerne nedávno pripravila.
Asi všetci tento recept poznajú no aj tak.
Na toto jednoduché ale extrémne chutné a dlhšie na prípravu stačí nakrájať zeleninu (zemiaky, paprika, baklažán, rajčiny, cibuľa trebárs ...) a dať s trochou vody, oleja a korením (grilovacím) dať zapiecť.
Príprava netrvá dlho a môžete tak mať rýchlu chutnú večeru.