Plnená rajčina a zemiaky zo syrom ktoré vďaka svojmu tvaru potešia nielen žalúdok ale i oko ;)
Fotorecept
Zemiaky si nakrojíme
buď len jednoduché zárezy ako ste mohli vidieť minule alebo do špirály.
Naplníme syrom
(pred tým som plnila všetkým možným ale teraz som chcela len syr a aby sa upiekli poriadne musela som ich otvoriť tým že tam niečo vložím).
Pozor! na odrodu zemiakov - najlepšie sú mäkšie
Poukladáme na pečiaci papier.
Posolíme a posypeme syrom.
Piecť dáme s alobalom ktorý neskôr zhodíme aspoň pol hodinku.
(ja mám olivy pretože syry boli z špeciálnej zmesi)
Takto to vyzerá hotové. (dosť tuku ale ten tekutý som aspoň odliala =D )
Na náplň do rajčiniek som si zmixovala tofu (dala som celé ale bolo veľa) a konzervované biele fazule.
Pridáme zeleninu (ja som dala papriku, olivy a cuketu). Dokoreníme podľa ľubovôle.
Rajčinky odčiapočkujeme.
A vydlabeme.
Plníme.
A upečieme.
A máte to!