Fotorecept
Nakrájame si na kolieska baklažán a rajčiny.
Nakrájame syr, druh si vyberte sami. Všetci to asi poznáte s mozarelou a musím priznať že niva sa nám zčasti roztiekla ale toto je tiež možnosť.
Všetky plátky striedavo vložíme do zapekacej misy.
Pekne do plna =).
Okoreníme - ja som dala len soľ, čierne korenie a olivový olej. Na to prišiel syr (Grana Padano a Vršatec)
A máme prvú časť!
Rohlík som opiekla v sedvičovači ale stačí aj toustovač. Kto má rád, skúste to namiesto pečiva s cestovinami alebo ryžou.
Na šalát si očistíme a nakrájame na kocky uhorku,
papriku
a šalátový syr - použili sme (šalát robila sestra Kika) Fitaki s nízkym obsahom tuku.
K tomu môžete pridať cesnak - je zdravý.
A viola!
Zvädnutý šalát sa dá navyše mixérom ľahko premeniť v sviežu nátierku: