Fotorecept
Vyšľaháme celé vajíčka s cukrom a soľou.
Pridáme múku, vločky, sódu bikarbónu alebo prášok na pečenie a olej a mlieko (pre vláčnosť) .
Prihodíme kúsky banánu a čokošky.
Usilujeme sa o polohutnú konzistenciu s jasne viditeľnými kúskami č+b.
Posypeme cukrom aby boli muffinky navrchu krásne zlatavučké.
A tesne pred upečením môžeme pridať aj kúsky banánov.
Ja som to trochu prehnala s pomerom celozrnnej múky a cukru. C-múka je totiž zdravá ale na jej chuť nie sme zvyknutý a často pôsobí zvláštne čo musím potom vyvážiť cukrom. Na vrchu boli skvelé ale na spodu bez cukru ...
Džem je univerzálnym a zdravým riešením.
Kúsky banánu boli úžasné a čokoláda je čokoláda =D. Vločky ani nebolo cítiť takže pokiaľ sa ich obávate, stačí zvoliť primerané množstvo a ani nepocítite že tam sú no pritom získate potrebné živiny.