štvrtok, mája 22

Buket růží



Vezmite si kysnuté cesto (múka, kvások).



Potrite/posypte ho podľa ľubovôle. Tvaroh, džem či ovocie, orechy.

Ja som dala cukor a škoricu.


Rozrežte na dlhšie kúsky a poukladajte do vymastenej formy.


Dajte piecť s alobalom dokým sa vám strčená špajdla nevráti čistá.


Ja som kašlala na alobal a tak to mám trochu hnedšie.


Podávala som s banánom aj s broskyňou.




A šľahačkou, konkrétne parížskou.


Vitajte

v hlave jednej začínajúcej ale nie úplne (dúfam) amatérskej spisovateľky. Toto bol môj blog o varení a čítaní - teraz sa tu chcem venovať svojej ďalšej vášni a tou je písanie.

Príspevky sú taký môj neformálny denník, kde sa môžem vyventilovať, podeliť o to čo robím (a malo by ma to aj dokopať každý deň k písaniu sa aspoň vyjadriť alebo ešte lepšie písať).

Zavediem vás do svojho myšlienkového procesu ohľadne stavania knihy, scén, postáv... pochválim sa čo som za deň stihla, prípadne pridám aj nejaký tip, ktorý niekomu bude pripadať očividný a niekomu možno aj nie.

Asi nemusím písať, že toto sú moje názory a skúsenosti a nemám na nič patent a bla, bla, bla.

Dúfam, že si tu každý spisovateľ nájde aspoň kúsok niečoho - či už je to spoločné trápenie, zaujímavá myšlienka, otázka alebo možno dokonca moje skromné rady.

Ďakujem za návštevu.