Veď to poznáte. Teplo, horúčava, slnko ... Niekedy to chce len niečo ľahké a nenáročné na žalúdok. Ja vám ukážem ako v kuchyni zletňujem ja cez moje osviežujúce nápoje, domáce zmrzliny a ovocné šaláty.
Tento je jablkovo-banánový. Aspoň myslím. Jeho pointou je šľahačka navrchu, nie vnútri.
Mango je exotické a až hriešne žlté, keď sa vloží s trochou cukru do mixéra. Pre požadovanú konzistenciu pridajte tekutiny.
Domáca zmrzlina nie je veda. Požadované ovocie stačí zmraziť, pridať k tomu smotanu alebo jogurt a cukor.
Na tento šalátik si stále pamätám. Tá úžasná chuť sa mi akosi vryla do pamäte. Vločky, namočené do pomarančovej šťavy. Banán. Jahody. Kiwi. Med.
Ale k letnému šalátu nielenže nie sú žiadne pravidlá, nie sú tu ani žiadne chyby. Zmiešajte čo sa vám hodí, ak potrebebujete pridať sladkosť len posypte cukrom a premiešajte. Jahody, melón, marhuľa.