V minulosti tak vzácne kakao a vanilka sú skvelý kamoši s výhodami keď príde na spoločnú interakciu. Sú taký jin a jang, vzájomne sa dopĺňajú ak viete ako na to.
Na ich kombináciu, sonetom na harmóniu, sa stáva tento puding s roztopenou čokoládou, ovocím a šľahačkou na ktorý návod určite nepotrebujete =).
V druhom prípade tu mám wafle na ktoré sa opäť stačí len pozrieť a okrem úžasnej chuti vám určite na myseľ príde ako ich spraviť. (recept na cesto je v minulom príspevku)
číslo tri je doplnené neskôr a zdravosťou nikomu zrak nevytrie ale chuťové poháriky vám poďakujú
Ako si vylepšiť vianočku alebo iné obyčajné sladké pečivo?
Roztopíme si čokoládu a za minútku si k tomu vyšľaháme studený chemikálny puding v prášku ktorý, so SMOTANOU, nie mliekom bude mať krémovú konzistenciu.