Stará škola ale trochu s obmenou. FOTORECEPT.
Tento typ koláča som robila nedávno ale napriek pochybnostiam zožal nečakaný úspech.
Najprv si spravíme korpus - jeho zloženie aj tvar záleží na vás. Môže byť piškótový, čokoládový, použite aj z iného receptu. Môže byť okrúhly aj taký ako mám ja. Tento svoj som spravila vyšľahaním vajíčok do peny s cukrom, potom tam šla múka ale ostatným si nieo istá. Možno mlieko, pravdepodobne maslo ...
Zatiaľ čo sa pečie môžete vyšľahať šľahačku, a možno ešte pred tým uvarte vanilkový puding a nechajte ho vychladnúť.
Teraz, keď je korpus hotový, prichádza ako minule ovocná časť - tentokrát sme šli na to jednoduchšie.
Jahodový džem
Bol doplnený len banánmi.
Šľahačku som šlahala ako inak v Kenovi =D. Do šlahačky môžete pridať cukor ale dá sa to vyvážiť sladším korpusom a šľahačka tak bude taká chute schladnujúca časť.
Ďalšou vrstvou je puding.
A po ozdobené len šup a do chladničky a môže sa jesť! =)