Opäť waflujeme.
A tentoraz tu mám pre vás zaručený recept(y) ktorý sa mi po niekoľkých sklamaniach zatiaľ skvele vyplatil.
Pri prvej variante z 10.6 som vyšľahala celé vajíčka s cukrom a pridala múku a mlieko a slnečnicový olej (neviem ako som dokázala byť neverná olivovému! =D) a aj škoricu a sódu bikarbónu ale len trošilinku!!!
U druhej, dnešnej variante sme nemali vajíčka ale to vôbec nevadilo. Stačí zmiešať:
- Múka
- Cukor
- Mlieko
- Tuk (olej/maslo)
- trošku sódy bikarbóny alebo niečo nafukujúceho
Ako vidíte, nie je to žiadna veda, vlastne by mohlo fungovať aj palacinkové keďže ani neviem aký je medzi nimi rozdiel =D dokonca som ho vymiešala ručne metličkou. Priznám sa že som ešte pridala vanilkový cukor namiesto škorice z predošlého ale tak hore je základ a čo už si tam pridáte navyše je na vás.
Konzistencia cesta môže byť vlastne akákoľvek a od neho potom záleží aj hutnosť výsledného produktu.