nedeľa, júna 15

Jahoda


Fotorecept ako som spracovala ríbezle a jahôdky od babky s čokoládou a mascarpone.



Korpus som natrela čokoládou.


Do šľahačky vmiešala mascarpone s medom. S šťipkou pravej vanilky.


Korpus posypala ovocím.


Pridala krém.


A pekne ho rozotrela.


A keď sa ako vždy u tohoto typu ukázal problém s okrajmi


vzala som si džem a natrela ho po bokoch.


Na okrasu pár ríbezlí


A po nejakom čase v chladničke je pripravený na konzumáciu!

Dobrú chuť =) !!!!!


Vitajte

v hlave jednej začínajúcej ale nie úplne (dúfam) amatérskej spisovateľky. Toto bol môj blog o varení a čítaní - teraz sa tu chcem venovať svojej ďalšej vášni a tou je písanie.

Príspevky sú taký môj neformálny denník, kde sa môžem vyventilovať, podeliť o to čo robím (a malo by ma to aj dokopať každý deň k písaniu sa aspoň vyjadriť alebo ešte lepšie písať).

Zavediem vás do svojho myšlienkového procesu ohľadne stavania knihy, scén, postáv... pochválim sa čo som za deň stihla, prípadne pridám aj nejaký tip, ktorý niekomu bude pripadať očividný a niekomu možno aj nie.

Asi nemusím písať, že toto sú moje názory a skúsenosti a nemám na nič patent a bla, bla, bla.

Dúfam, že si tu každý spisovateľ nájde aspoň kúsok niečoho - či už je to spoločné trápenie, zaujímavá myšlienka, otázka alebo možno dokonca moje skromné rady.

Ďakujem za návštevu.