Málokedy sa mi podarí veci zopakovať. Veľa receptov, ktoré na blogu vídate zostanú presne tým čím sú a ich hviezdna kariéra často končí hneď po ich dychberúcom single, nezavítavajúc na naše tanieru už viac.
V tomto článku vám ale ukážem, že opakovanie je matka nových vylepšení a variácií.
Ukážem vám, čo sa stane keď mám zopakovať svoj vlastný recept a
vytvorím tým prirodzene niečo úplne nové.
-------------------------------------------
Prvým receptom z minulosti sú
Sú jednoduché ale hriešne chutné a dokážu byť aj skutočne zdravé
Nový "recept":
ošúpané, pokrájané zemiaky
ošúpaná mrkva
(prípadne moje nové obľúbené sladké zemiaky k tomu)
sú všetky spolu v miske poliate olivovým olejom a posypané korením odkiaľ idú do rúry dať sa piecť aby boli ku koncu posypané syrom a na šalát
mrkva čerstvá
rajčiny
bryndza
(tento raz som dala niečo iné ale nespomínam si čo =D)
smotana
ako nátierka
A na to opražené orechy a opražený sezam
"čínska" polievka je verzia Xy ale vždy sa v nej nájde niečo nové
je jednoduchá, je chutná a je to taká lepšia verzia tradičnej zeleninovej s rezancami
Tá prvá bola možno najautentickejšia s papričkami a vajíčkom.
Ale ani tento bažant nezaostáva vo vynaliezavosti, keďže tak ako väčšina mojich jedál pozostáva z toho čo sme v tú chvíľu mali doma.
Je tam mrkva a samozrejme rajčiny.
Sú tam prúžky zemiakov a hŕstka
Sú tam slíže a na dochutenie "luxusná" vegeta ...
Všetko uvarené tak tradičnejšie, pekne od praženej cibuľky až k tofu na vrch
Tento krásny macek je snom a to zabudnutým a dlhšie nedosiahnuteľným.
Moje neskoršie pokusy nikdy nedosiahli jeho slávu.
Ale veľkosť sa dosiahnuť dá.
(díky sestra, že mi kradneš recepty =D)
A chuť nechýba, keď nakrojíte zemiaky a vložíte do nich ...
Viete čo? Tu je pôvodný recept, ak treba.
Pre zaujímavosť, k takýmto neskôr iným receptom patrí aj tento syr.