delikátna čistá karfiolová polievka
zo zapekanými cestovinami
V neviditeľnej rubrike dvojčatá ktorú tvoria obedy spoločne tvorené zo sestrou sa po novom (preto neo) vyskytla zmena! Keďže sestrička si nedávno založila blog, časť "receptu" sa bude nachádzať u nej a naopak.
Mojím prispetím sa tak stala mixovane tekutá, bielunká, jednoduchá polievka karfiolová.
Prvý krok k tejto simplistickej dokonolasti je
uvariť nakrájaný karfiól
pomixujte ponorným pixérom
pridajte mlieko (/smotanu)
a soľ
popri varení polievky si v malóm kastróliku môžete uvariť nadrobno nakrájané zemiaky a rýchlo, na menšom plameni opražiť semiačka
______________________________________________________
poznámka pod čiarou - samozrejme že som nejedla s ostatnými - cestoviny som si vďaka svojej úžasnej sestričke spravila vlastné bezmäsité