nedeľa, októbra 5

over-PhotO-active


Recept na rýchlu bagetku - 3 varianty




Fotografovanie jedla sa pre mňa od určitého momentu stalo posadnutosťou. Fotím veľa, fotím rôzne a fotím všetko aj toto bola len obyčajná večera a napriek tomu som neodolala - nedokázala som to neodfotiť.

Takže vám prinášam dve varianty variant "receptu" na teplú a myslím že aj celkom zdravú večeru.

Ako základ som použila fazuľu, malé kukuričky


rajčinu a sušenú rajčinu (na ktorej si pomaly pestujem závisloť - to asi na vyvážania mojej nechuti k alkoholu =D).


Upražte ich po častiach alebo spolu.


môžete tiež namiesto toho použiť rôzne iné kombinácie - paprika, kukurica, cuketa; cibuľa, baklažán, račina ... dajte čo doma máte, má to byť predsa jednuduchý a nezložitý recept


pridajte si k tomu syr (prípadne šunku)


k tomu pažítku alebo p. vňaťku ...


Nemusíte to dať ani dovnútra.


Môže sa zapiecť bagetu zo syrom


Tretia varianta neskoršieho dáta je pre tých čo majú radi vajíčka.


Ako vidíte hore, zapiekla som ho s upečenou sušenou rajčinou a syrom.


K tomu kečup a smotana.



Takže toto bol môj krátky a mierne trápny recept ktorý dúfam niekoho aspoň inšpiruje. na svoju obranu - bolo to veľmi chutné ;)

Vitajte

v hlave jednej začínajúcej ale nie úplne (dúfam) amatérskej spisovateľky. Toto bol môj blog o varení a čítaní - teraz sa tu chcem venovať svojej ďalšej vášni a tou je písanie.

Príspevky sú taký môj neformálny denník, kde sa môžem vyventilovať, podeliť o to čo robím (a malo by ma to aj dokopať každý deň k písaniu sa aspoň vyjadriť alebo ešte lepšie písať).

Zavediem vás do svojho myšlienkového procesu ohľadne stavania knihy, scén, postáv... pochválim sa čo som za deň stihla, prípadne pridám aj nejaký tip, ktorý niekomu bude pripadať očividný a niekomu možno aj nie.

Asi nemusím písať, že toto sú moje názory a skúsenosti a nemám na nič patent a bla, bla, bla.

Dúfam, že si tu každý spisovateľ nájde aspoň kúsok niečoho - či už je to spoločné trápenie, zaujímavá myšlienka, otázka alebo možno dokonca moje skromné rady.

Ďakujem za návštevu.