Recept na rýchlu bagetku - 3 varianty
Fotografovanie jedla sa pre mňa od určitého momentu stalo posadnutosťou. Fotím veľa, fotím rôzne a fotím všetko aj toto bola len obyčajná večera a napriek tomu som neodolala - nedokázala som to neodfotiť.
Takže vám prinášam dve varianty variant "receptu" na teplú a myslím že aj celkom zdravú večeru.
Ako základ som použila fazuľu, malé kukuričky
rajčinu a sušenú rajčinu (na ktorej si pomaly pestujem závisloť - to asi na vyvážania mojej nechuti k alkoholu =D).
Upražte ich po častiach alebo spolu.
môžete tiež namiesto toho použiť rôzne iné kombinácie - paprika, kukurica, cuketa; cibuľa, baklažán, račina ... dajte čo doma máte, má to byť predsa jednuduchý a nezložitý recept
pridajte si k tomu syr (prípadne šunku)
k tomu pažítku alebo p. vňaťku ...
Nemusíte to dať ani dovnútra.
Môže sa zapiecť bagetu zo syrom
Tretia varianta neskoršieho dáta je pre tých čo majú radi vajíčka.
Ako vidíte hore, zapiekla som ho s upečenou sušenou rajčinou a syrom.
K tomu kečup a smotana.
Takže toto bol môj krátky a mierne trápny recept ktorý dúfam niekoho aspoň inšpiruje. na svoju obranu - bolo to veľmi chutné ;)