Nikdy som neprehlasovala, že moje jedlá sú normálne - práve naopak. Robím niekedy poriadne divočiny a rada ignorujem "zákazy". A často veci vyjdu úplne inak než som čakala, s využiťím aké ich prevyšuje, s potenciálom, ktorý ani nemusím preskúmať. Aj toto je jeden z tých, trošku iný než mal, prispôsobiteľný ako raňajky aj obbed, aj desiata a obed, aj len jednohubky na posedenie.
Prvá verzia - šalát, bol jednoduchý.
Zmiešala som nivu s bazalkovým tofu.
Nakrájala rajčinky.
Opiekla baklažán s grilovacím korením na oleji.
A už len chlebík.
Na druhý deň mi zostalo lístkové cesto.
Spravila som košíčky.
Naplnila syrom, dva aj ako dezert čokoládou a džemom (2 v 1!).
Opiekla baklažán.
Tentokrát do dvoch misiek.
Neviem čím to bolo - možno odfláknutým tvarovaním, možno tým, že sa malo spracovať v deň keď som ho kúpila.
Každopádne vyzerali košíčky divne. Boli chutné no odporúčam radšej vyvaľkať to cesto a aby bolo čerstvé.
Chybami sa človek učí.
Každopádne dúfam, že vás môj recept inšpiruje a v nejakej forme si ho spravíte aj vy.