pondelok, septembra 29

špinavo do(máce)bré zemiaky


Optional with meat.



zemiaky sme mali vlastné ale potom vyskučila a zavrčala otázka čo s tými drobcami (ktoré som tak nástojčivo brala aj ke´d mali sotva centimeter)


odpoveďou je panvica s olejom a bylinkami


v ktorej v šupe uvarneé zemiaky opražíte


najlepšie asi nakrájané na polku


pre (v najlepšom zmysle slova)-mäsožravý zbytok rodiny sa kuracie prsia opražili v horčici


nezabudnite na soľ =)


a pražte do zhnednutia



podávať môžete s ľahkým šalátikom





alebo rajčinou opraženou obalenou grilovacím korením


zo syrom

Bon Apetite!

Vitajte

v hlave jednej začínajúcej ale nie úplne (dúfam) amatérskej spisovateľky. Toto bol môj blog o varení a čítaní - teraz sa tu chcem venovať svojej ďalšej vášni a tou je písanie.

Príspevky sú taký môj neformálny denník, kde sa môžem vyventilovať, podeliť o to čo robím (a malo by ma to aj dokopať každý deň k písaniu sa aspoň vyjadriť alebo ešte lepšie písať).

Zavediem vás do svojho myšlienkového procesu ohľadne stavania knihy, scén, postáv... pochválim sa čo som za deň stihla, prípadne pridám aj nejaký tip, ktorý niekomu bude pripadať očividný a niekomu možno aj nie.

Asi nemusím písať, že toto sú moje názory a skúsenosti a nemám na nič patent a bla, bla, bla.

Dúfam, že si tu každý spisovateľ nájde aspoň kúsok niečoho - či už je to spoločné trápenie, zaujímavá myšlienka, otázka alebo možno dokonca moje skromné rady.

Ďakujem za návštevu.