Najjednoduchšie a najchutnejšie recepty sa ako množiny radi prekrývajú a akokoľvek ne-novinka to je, tieto slimáčiky som "objavila" len nedávnejšie a už od prvého pokusu urobili dojem.
Koniec koncov, čo je lepšie než nenáročný recept založený na pravej pizza chuti s mnohými variantami, veľa tečúcimi slinkami a krátkou dobou zjedenia.
Hneď od začiatku sa spoliehame na rýchlosť, takže lístkové cesto som kúpila (stačí aj to malé, na štrúdlu, už rozvaľkané. chladené v roličke).
Natrela som kvalitnejším rajčinovým pretlakom.
Osolila, pokorenila, poliala troškou oleja.
A potom tri/dve rôzne príchute som na cesto nasypala.
Tento snack neznesie príliš veľa surovín. Cesto je krehké, jemné a keď som dávala olivy alebo špenát, všetko bolo čo najviac nakrájané. A časť zostala aj len starý pretlak aj syr. Je to kombinácia ', ktorá nikdy nesklame ale určite musím vyskúšať aj variantu s kukuricou alebo možno aj brokolicou ...?
Jediný trik spočíva v tom nechať cesto napuchnúť. Treba menšiu teplotu a dlhší čas, aby aj vnútroné záhyby vypiekli a neostali surové.
Môže byť trochu piplavé, nakrájať to celé a preniesť a namazať vajíčkom a upiecť. To záleží aj od zručnosti a skúsenosti ale toto je typ jedla, na ktorý môžete prizvať aj deti.
No a tu to máte.
Jednoduchosť krása.
To sú pizza slimáky.