utorok, júla 29

Dvojito-rajčinový ToasT




Navnadzovať vás tým aký je tento recept mnoho-r -aký je zbytočné. Samotná fotka by mala vystihovať povahu receptu a teda aj to či ho chcete vyskúšať.


Zohrejeme v hrnčeku: pre mňa až príliš známa konzerva z Lidlu + rajčinový pretlak


bol doplnený sušenými paradajkami


ktoré sú sami o sebe nič moc


ale po upečení (pozor aby nezčerneli, použite radšej slabší plameň) a ešte s cesnakom a olivami ... mňamka


A vrstvíme


Tých sušených paradajok pomenej lebo sú skutočne aromatické a majú výraznú chuť


Môžeme pridať aj čerstvú zeleninku či syr.


V druhej variante som vynechala fazuľo-kukuricu a paradajky spojila




Vitajte

v hlave jednej začínajúcej ale nie úplne (dúfam) amatérskej spisovateľky. Toto bol môj blog o varení a čítaní - teraz sa tu chcem venovať svojej ďalšej vášni a tou je písanie.

Príspevky sú taký môj neformálny denník, kde sa môžem vyventilovať, podeliť o to čo robím (a malo by ma to aj dokopať každý deň k písaniu sa aspoň vyjadriť alebo ešte lepšie písať).

Zavediem vás do svojho myšlienkového procesu ohľadne stavania knihy, scén, postáv... pochválim sa čo som za deň stihla, prípadne pridám aj nejaký tip, ktorý niekomu bude pripadať očividný a niekomu možno aj nie.

Asi nemusím písať, že toto sú moje názory a skúsenosti a nemám na nič patent a bla, bla, bla.

Dúfam, že si tu každý spisovateľ nájde aspoň kúsok niečoho - či už je to spoločné trápenie, zaujímavá myšlienka, otázka alebo možno dokonca moje skromné rady.

Ďakujem za návštevu.