štvrtok, septembra 24

Vysvetlenie

Pred nedávnom sme boli na dovolenke takže som dlho nič nepublikovala a teraz mi začína škola takže neviem ako často sem budem môcť niečo pridávať. Dúfam, že sa to čoskoro zmení a ja budem môcť tento príspevok vymazať. Takže nezmizla som, len som naprístupná =).

streda, septembra 9

Najtajnejšie myšlienky

http://blogs.uoregon.edu/huskyduck/files/2014/02/Art_Is_Emotion_by_collapsedtoashes-zl4dyt.jpg

Niekedy mám pocit, ktorý by som nedokázala dať do slov. A niekedy dostanem nutkanie a napíšem báseň, ktorá netuším ako vznikla. Spoznať najtajnejšie myšlienky toho druhého je nemožné ale ako umelkyňa - ako všetci spisovatelia aj ja dávam do svojej tvorby, básní aj knižiek, veľkú kus zo samej seba.

Pár básničiek, tých lepších som dala aj sem no rada by som teraz o básničkách napísala článok. Rada by som vyložila svoju vlastnú báseň. Pre niekoho to môže byť nuda, pre iných ...

utorok, septembra 8

Those shoes

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/85/4b/7b/854b7b31b8485fd84ca6a20680578c8a.jpg 
 A quick poem about leaving and missing someone that has wandering shoes.

The art of loosing ...


Báseň v češtine aj angličtine.

pondelok, septembra 7

Od.Pustiť ...

Delikátne Zeleninové


Zkrátka


červená torta A granola





Sladký ako med


V poslednom čase sa mi zdalo, že recepty akosi ubúdajú. Dávala som to za vinu svojmu nedávnemu písaciemu maratónu a potom ľala - pozriem na počítač a do mobilu a zistím, že variť som varila. Len na blog som to akosi zabudla dať. Takže to budem musieť zrýchliť a zhustiť.

Tu vám prinášam pár sladkých tipov:
americké palacinky
osviežujúci letný nápoj
jablká s orechmi v župane
krásne čoko crinkles (obrázok)

piatok, septembra 4

Nice kill


http://img03.deviantart.net/cb33/i/2012/097/0/0/red_sunset_1_by_adventuresinaperture-d4vd4v1.jpg

After all those poems, I have one nice descreption. Of a sunset. Really short one but I got inspired by true sunset I saw earlier and was desperate enough to write it on my mobile. Hope you'll like it.

Jump


 https://pbs.twimg.com/profile_images/419454157586960384/Ph5gKn8v.jpeg

"What if I fall?"
"Oh, but my darling ...
 What if you fly?"

some Nights are worth Living for

http://beautyartpics.com/wp-content/uploads/2015/03/sky-night-on-forest-wallpaper.jpg

Vitajte

v hlave jednej začínajúcej ale nie úplne (dúfam) amatérskej spisovateľky. Toto bol môj blog o varení a čítaní - teraz sa tu chcem venovať svojej ďalšej vášni a tou je písanie.

Príspevky sú taký môj neformálny denník, kde sa môžem vyventilovať, podeliť o to čo robím (a malo by ma to aj dokopať každý deň k písaniu sa aspoň vyjadriť alebo ešte lepšie písať).

Zavediem vás do svojho myšlienkového procesu ohľadne stavania knihy, scén, postáv... pochválim sa čo som za deň stihla, prípadne pridám aj nejaký tip, ktorý niekomu bude pripadať očividný a niekomu možno aj nie.

Asi nemusím písať, že toto sú moje názory a skúsenosti a nemám na nič patent a bla, bla, bla.

Dúfam, že si tu každý spisovateľ nájde aspoň kúsok niečoho - či už je to spoločné trápenie, zaujímavá myšlienka, otázka alebo možno dokonca moje skromné rady.

Ďakujem za návštevu.