nedeľa, marca 8

Pizza - od A po Z

 

Raz večer som mala robiť pizzu no zrazu nikto nechcel a tak som musela tú hrudu cesta schovať do chladničky a pár dní pomaly zpracovávať. Objavila som rôzne spôsoby a mám teda pár tipov.


Na túto pizzu (každý mal svoju takže boli malé ale jedinečné) som dala
papriku, rajčiny, kukuricu, mozarelu, syr, špenát
na tokorenie a pod to pretlak
  

špenát, rajčiny, olivy, syr, pretlak
korenie soľ pretlak


Tu som sa nechala inšpirovať predchádzajúcimi tortilami

V buchtičke aj na pizzách je to isté: rajčiny, syr, olivy a korenie.

Buchtičky mi mimichodom veľmi chutili a vážne ich odporúčam skúsiť.

Vitajte

v hlave jednej začínajúcej ale nie úplne (dúfam) amatérskej spisovateľky. Toto bol môj blog o varení a čítaní - teraz sa tu chcem venovať svojej ďalšej vášni a tou je písanie.

Príspevky sú taký môj neformálny denník, kde sa môžem vyventilovať, podeliť o to čo robím (a malo by ma to aj dokopať každý deň k písaniu sa aspoň vyjadriť alebo ešte lepšie písať).

Zavediem vás do svojho myšlienkového procesu ohľadne stavania knihy, scén, postáv... pochválim sa čo som za deň stihla, prípadne pridám aj nejaký tip, ktorý niekomu bude pripadať očividný a niekomu možno aj nie.

Asi nemusím písať, že toto sú moje názory a skúsenosti a nemám na nič patent a bla, bla, bla.

Dúfam, že si tu každý spisovateľ nájde aspoň kúsok niečoho - či už je to spoločné trápenie, zaujímavá myšlienka, otázka alebo možno dokonca moje skromné rady.

Ďakujem za návštevu.