pondelok, februára 9

Brokolicové špagety







Aj "recepty" majú svoju históriu a vývoj, aj brokolivé špagety z minulého mesiaca, aj keď sa to podľa ich fantastického vzhľadu nezdá, sa dali "vylepšiť".

Postup je v podstate rovnaký.

Rozdiely:

špagety sú duté 
(celozrné nemali a tieto sú aspoň zaujúmavé)

okrem brokolice je tam aj normálne rajčina - pridatá tesne pred konsom aby sa zahriala a zakomponovala no nerozpadla sa

na vrchu je syr

Inak tu máte zase osmahnutú brokolicu s cestovinami, vajíčkovou palaicnkou a osmahnutým sezamom na vrchu. Brokolica má ale po opražení úžasnú prirodzenú chuť a práve na to tento recept spolieha.



Ktorá varianta sa vám páči viac?

Vitajte

v hlave jednej začínajúcej ale nie úplne (dúfam) amatérskej spisovateľky. Toto bol môj blog o varení a čítaní - teraz sa tu chcem venovať svojej ďalšej vášni a tou je písanie.

Príspevky sú taký môj neformálny denník, kde sa môžem vyventilovať, podeliť o to čo robím (a malo by ma to aj dokopať každý deň k písaniu sa aspoň vyjadriť alebo ešte lepšie písať).

Zavediem vás do svojho myšlienkového procesu ohľadne stavania knihy, scén, postáv... pochválim sa čo som za deň stihla, prípadne pridám aj nejaký tip, ktorý niekomu bude pripadať očividný a niekomu možno aj nie.

Asi nemusím písať, že toto sú moje názory a skúsenosti a nemám na nič patent a bla, bla, bla.

Dúfam, že si tu každý spisovateľ nájde aspoň kúsok niečoho - či už je to spoločné trápenie, zaujímavá myšlienka, otázka alebo možno dokonca moje skromné rady.

Ďakujem za návštevu.