sobota, júna 14

V.č.A.o.N.k


V minulosti tak vzácne kakao a vanilka sú skvelý kamoši s výhodami keď príde na spoločnú interakciu. Sú taký jin a jang, vzájomne sa dopĺňajú ak viete ako na to.



Na ich kombináciu, sonetom na harmóniu, sa stáva tento puding s roztopenou čokoládou, ovocím a šľahačkou na ktorý návod určite nepotrebujete =).


V druhom prípade tu mám wafle na ktoré sa opäť stačí len pozrieť a okrem úžasnej chuti vám určite na myseľ príde ako ich spraviť. (recept na cesto je v minulom príspevku)


číslo tri je doplnené neskôr a zdravosťou nikomu zrak nevytrie ale chuťové poháriky vám poďakujú


Ako si vylepšiť vianočku alebo iné obyčajné sladké pečivo?


Roztopíme si čokoládu a za minútku si k tomu vyšľaháme studený chemikálny puding v prášku ktorý, so SMOTANOU, nie mliekom bude mať krémovú konzistenciu.



Vitajte

v hlave jednej začínajúcej ale nie úplne (dúfam) amatérskej spisovateľky. Toto bol môj blog o varení a čítaní - teraz sa tu chcem venovať svojej ďalšej vášni a tou je písanie.

Príspevky sú taký môj neformálny denník, kde sa môžem vyventilovať, podeliť o to čo robím (a malo by ma to aj dokopať každý deň k písaniu sa aspoň vyjadriť alebo ešte lepšie písať).

Zavediem vás do svojho myšlienkového procesu ohľadne stavania knihy, scén, postáv... pochválim sa čo som za deň stihla, prípadne pridám aj nejaký tip, ktorý niekomu bude pripadať očividný a niekomu možno aj nie.

Asi nemusím písať, že toto sú moje názory a skúsenosti a nemám na nič patent a bla, bla, bla.

Dúfam, že si tu každý spisovateľ nájde aspoň kúsok niečoho - či už je to spoločné trápenie, zaujímavá myšlienka, otázka alebo možno dokonca moje skromné rady.

Ďakujem za návštevu.